Dossier - Kosova Sot
°C

Kur qeveria e Ismail Qemalit planifikonte ndërtimin e një trami elektrik në 1913

Dossier >

Pavarësisht jetëgjatësisë së shkurtër, mungesës së stabilitetit në periudhën e qeverisjes, kufizimit territorial të kompetencave e pamundësive të tjera, qeveria e parë e shtetit...

7 orë e 2 minuta më parë

Cilësia dhe standardet e “Birra Korça”, kur Enver Hoxha e Byroja “ngriheshin në këmbë”

Nga Dashnor Kaloçi – Festa tradicionale e “Birrës...

5 orë e 9 minuta më parë

Festivali i 1987/ Kur Shqipëria dhe SHBA-të ishin bashkë në një skenë

Endri Fifo ka shpërndarë në rrjetin e tij social, disa fotografi...

6 orë e 23 minuta më parë
Më shumë