Planeti X - Kosova Sot

Fillon gara hapësinore për të shkuar në Mars

Planeti X >

Agjencia hapësinore e SHBA-së ka kërkuar mënyrat sesi njerëzit ta tejkalojnë rrezikun e rrezatimit vdekjeprurës, humbjes potenciale të shikimit dhe atrofisë. Zyrtarët e NASA-s thanë në...

7 orë e 55 minuta më parë

Efektet e magjisë së zezë

14 orë e 36 minuta më parë

Përse macet e zeza u bënë ‘simbol i së keqes’

Dikur macet e zeza ishin qenie të përkëdhelura dhe të...

15 orë e 0 minuta më parë

Legjendat e frikshme për familjet e kanibalëve

Kanibalizmi, tash e një kohë të gjatë, është...

8 orë e 54 minuta më parë
Më shumë