Opinione - Kosova Sot

Izraeli përcaktohet për identitet, në dëm të demokracisë

Opinione >

Shkruan: Shlomo Ben-Ami L igji i ri izraelit i "shtetit kombëtar" thekson se "e drejta për ushtrimin e vetëvendosjes" në vend "i takon vetëm popullit hebre"; cakton hebraishten si gjuhë...

5 orë e 20 minuta më parë

Një Jaltë e re për Ballkanin

5 orë e 33 minuta më parë

Sipas serbomadhit Dushan T. Batakoviq: "Nuk ekziston kombi i Kosovës" ?!

SHKRUAN: PROF.DR. MEHDI HYSENI Kjo tezë shoviniste dhe iracionale, ka...

5 orë e 12 minuta më parë

KUISLINGU THAÇI – EDHE NJËHERË XHOKER I SERBISË NË TEJKALIMIN E PENGESËS KRYESORE PËR ANËTARËSIM NË BE!

Shkruan:Ibrahim Kelmendi Për keqardhje, gjithandej nuk po kuptohet...

26 minuta më parë
Më shumë