Kulturë - Kosova Sot

Izolimi totalitar i vendit, si konsekuencė e ksenofobisė

Kulturė >

SHKRUAN: DEVOTSHMËRI KRASNIQI ROMANI "LABIRINT", NJË LIBËR I VEÇANTË?? Brenda labirintit, i presin simbolet e jetës, si: dashuria, pasuria, armiqësia dhe fataliteti E vërteta e hapjes...

5 orë e 14 minuta më parë

Oxhakėria shqiptare rrezikonte interesat e fuqive tė mėdha, por edhe vetė Padishahut

ROLI DHE RËNDËSIA E FISNIKËRISË SHQIPTARE NË...

11 orë e 29 minuta më parë

Veterani i FBI-sė, qė pėrfshihet nė zbulimin e aferės "Watergate

L iam Neeson aktron ngjarjen e vërtetë "Deep Throat"...

1 orë e 50 minuta më parë
Më shumë