Editoriali - Kosova Sot

Errėsimi i perspektivės

Editoriali >

Qeveria jonë vazhdimisht mburret për suksese të shumta, por sa i përket nivelit të korrupsionit, në të gjitha raportet, mbetemi vendi më i korruptuar në rajon. Në fakt, kjo nuk është...

8 orë e 18 minuta më parë
  • Editoriali: 9

    Përvjetorët janë rast për të festuar, për t'u...

    8 orë e 4 minuta më parë
  • Editoriali: Ushtria

    Kushtetuta e Republikës së Kosovës e qartëson forcën e...

    8 orë e 19 minuta më parë

Editoriali: Lufta pėr milionat

8 orë e 15 minuta më parë

Le tė sillemi si shtet…

8 orë e 17 minuta më parë

Editoriali: Pajtimi, ky mision i (pa)mundur

Çdo nismë, që synon pajtim dhe zbardhje të së...

8 orë e 25 minuta më parë

Editoriali: Ikje nga pėrgjegjėsitė ligjore dhe kushtetues

Qeveria vazhdimisht po arsyetohet për bllokimin e dy marrëveshjeve,...

8 orë e 18 minuta më parë
Më shumë