TV - Kosova Sot

Vodhi një veturë, por u kthye për ta lënë beben që kishte qenë brenda (Video)

TV >

Kamerat në një pikë karburanti kanë incizuar një rast të veçantë të vjedhjes së një veture, dhe kthimin e foshnjës të cilën hajni e vërejti se e kishte në ulëset...

16 orë e 17 minuta më parë

Thaçi, i gatshëm ta shesë Kosovën për të shpëtuar lëkurën e tij (Video)

MEDIET NDËRKOMBËTARE DEKONSPIROJNË TAKIMET E FSHEHTA ME ...

17 orë e 48 minuta më parë

Thaçi, i gatshëm ta shesë Kosovën për të shpëtuar lëkurën e tij (Video)

MEDIET NDËRKOMBËTARE DEKONSPIROJNË TAKIMET E FSHEHTA ME ...

17 orë e 48 minuta më parë
Më shumë