Lajme - Kosova Sot

Qeveria bën shkelje flagrante, kushtëzon qytetarët

Lajme >

Pushteti po zhvat dhe po i qet haraç popullit Safet Hoxha për "Kosova Sot" tha se kushtëzimi i regjistrimit të makinave me forma të tjera të pagesave, si për bartje pronësie apo ndonjë lloj...

3 minuta më parë

Rritet në Ballkan numri i fëmijëve refugjatë të pashoqëruar

Shumica po qëndrojnë në qendra kolektive, hostele, qendra azili,...

8 orë e 10 minuta më parë

Numër rekord votuesish në diasporë për zgjedhjet presidenciale turke

Komisioni i Lartë Zgjedhor i Turqisë (YSK), bëri të ditur...

8 orë e 50 minuta më parë
Më shumë