Të famshmit që do t'i lënë fëmijët e tyre duarthatë dhe ata që i llastojnë deri në maksimum - fotogaleria - Kosova Sot
fotogaleria

më të lexuarat

1.

Adelina&Vali&Uliksi ...

6 orë e 58 minuta më parë
2.

Interpretimi i shkë...

9 orë e 25 minuta më parë
3.

Gjyste Vulaj, e 'kal...

10 orë e 51 minuta më parë
4.

Merita Bunjaku, na p...

17 orë e 19 minuta më parë
5.

Emine Toska sot fest...

17 orë e 47 minuta më parë

instagram