Katër miqtë që rivalizojnë në dashuri - Kulturë - Kosova Sot
Katër miqtë që rivalizojnë në dashuri

Katër miqtë që rivalizojnë në dashuri

Vijnë yjet afrikane që janë shumë seksi.

Afërsia e tyre venitet kur përfundon diplomimi, por martesat, karriera dhe drejtimet e tjera e bashkojnë katërshen në qëllimet e tyre.

Regina Hall, Tiffany Haddish, Jada Pinkett Smith dhe Queen Latifah aktrojnë miket nga kolegji që ribashkohen për një fundjavë në Nju Orlins gjatë "Essence Festival", në filmin 'Girls Trip'. Regjisor i filmit është Malcolm D. Lee. Mezi ka kaluar një muaj që kur pakënaqësia e "Rough Night" erdhi dhe shkoi në turbullirën e indiferencës dhe komedia e re mund të jetë një film i ngjashëm - vetëm se këtu vijnë motrat dhe nuk ka asnjë kufomë për të prishur fundjavën në pushime. 

Aktoret e forta 

 Dallimi i vetëm është se filmi "Girls Trip" në fakt ka karakterizime të gjalla dhe një kimi e besueshme në të katër drejtimet që janë jashtëzakonisht tërheqëse. Përparimi nga një komedi që të bën të qeshë në një konflikt dramatik dhe më pas nga njëra në anën tjetër, nuk është krejt pa kuptim, por se ka shumë kënaqësi. E gjithë kjo mund të përshkruhet si "hit i ëmbël i verës" për kompaninë "Universal", sidomos me femrat aktore, derisa konfirmohet ardhja e yjeve afrikane, që janë shumë seksi. Në filmin "Best Man", regjisori ka eksploruar se si katër miq për një kohë të gjatë kanë rivalizuar në dashuri. Duke punuar në skenarin e bërë nga Kenya Barris dhe Tracy Oliver, Lee minon një territor pak a shumë të ngjashëm me zonjat në të njëjtën kohë dhe përsëri asetet e tij më të mëdha janë aktoret e forta dhe personazhet e tyre.

Ndejat e shumta

Filmi hapet me një rifrazim të shpejtë në kolegj gjatë vitit 1992, kur "Flossy Posse" së pari bëhet një njësi e pandashme, njësi që merr pjesë nëpër ndeja të rënda. Më pas, afërsia e tyre venitet me diplomimin e tyre, por martesat, karriera dhe drejtimet tjera janë dobësuar që do të thotë se do të ketë një bashkim për një kohë të gjatë të katërshes. Ryan Pierce (Regina Hall), autore popullore që bestselleri i saj i fundit është "You Can Have It All", vendos të ketë një bashkim për një fundjavë luksi në Nju Orlins. Agjentja e bardhë e Ryan, Liz (Kate Walsh), e cila mendon është në "BlackGirlMagic", është duke punuar në një marrëveshje të madhe gjatë festivalit. Lee dhe skenaristët krijojnë një personalitet të dallueshëm nga katër gra me ekonomi të shkathtë. Dina (Tiffany Haddish) është palaçoja e grupit, e cila është në rrezik për t'u pushuar nga shefi i saj, pasi që ka sulmuar një bashkëpunëtore.. Lisa (Jada Pinkett Smith) gjithmonë ka dashur të jetë një infermiere dhe nënë e përkushtuar e dy fëmijëve, duke u shtirur se nuk po i mungon aspak dashuria që nga shkurorëzimi i saj. Dhe, Sasha (Queen Latifah) është bartur nga gazetaria e nivelit më të lartë, në një vend të ulët të thashethemeve, e cila është në rrezik se po ashtu do të pushohet, nëse nuk gjen tituj bombastik dhe reklama të majme. Ryan futet në një flirt të madh me Julian (Larenz Tate), një mik nga kolegji.

(Kosova Sot)

4 orë e 23 minuta më parë
19/06/18