Preteni: Masat e duhura nuk po ndërmerren - Lajme - Kosova Sot
Preteni: Masat e duhura nuk po ndërmerren

Preteni: Masat e duhura nuk po ndërmerren

Hasan Preteni, nga Qendra për Etikë, Transparencë dhe Integritet, thotë se qytetari i vendit nuk ka nevojë për emra, por për punë, derisa, sipas tij, titullarët e "gjyqësorit" nuk duhet t'i publikojnë emrat, por të veprojnë, të pastrojnë institucionet, të matin performancën e secilit prej tyre, ku të suksesshmëve t'iu vazhdojnë kontratat, t'iu ndërpresin punësimet e shumëfishta, të kërkojnë llogaridhënie nga ata, të publikojnë vetëm këto vendime. Por, mjerisht nuk ka kush t'i ndërmarrë këto masa, sepse edhe ata vetë janë të tillë", theksoi për gazetën "Kosova Sot" Hasan Preteni, nga Qendra për Etikë, Transparencë dhe Integritet.

(Kosova Sot)

12 orë e 31 minuta më parë
19/07/18