"Ngujohuni" këtë të premte, është dita ters e vitit! - Planeti X - Kosova Sot
"Ngujohuni" këtë të premte, është dita ters e vitit!

"Ngujohuni" këtë të premte, është dita ters e vitit!

Nëse data 13 qëllon ditë e premte, atëherë ajo ditë llogaritet si ditë tersi. Kështu llogaritet kjo ditë në supersticionet e Perëndimit.

Evropianët thuhet se e kanë marrë shumë seriozisht këtë ditë dhe janë duke tentuar të shmangin daljet në të premten "baksuze".

Britanikët kanë planifikuar që të premten të mos dalin në punë, të shikojnë filma dhe të jenë të mbyllur në këtë ditë.

Kjo për arsye që të shmangin çdo aksident të mundshëm jashtë. 

(Kosova Sot)

8 orë e 17 minuta më parë
21/06/18