Reçeta e Cekës - Torteline - Reçeta - Kosova Sot
Reçeta e Cekës - Torteline

Reçeta e Cekës - Torteline

Përgaditja e tortelineve sipas reçetës: Brumëra italian.

Yçi: Në zjarr të ulët nxehet gjalpi me 1 lugë vaj. Mishi i bardhë i pulës pritet në copa dhe fërgohet në gjalpë 10 min. Mishi bluhet me blender së bashku me 70 gr. shunkë dhe sallamë mortadella. Shtohet 80 gr. djath parmezan dhe dy vezë të rrahura duke i përzier vazhdimisht, gjersa sa të trashet masa. Pasi të ftohet, hidhen erëza sipas shijes dhe me këtë yç mbushen tortelinet.

(Kosova Sot)

4 orë e 2 minuta më parë
19/06/18