PËR GJËNDRA TË SHËNDETSHME TIROIDE, LYENI QAFËN ME QEPË TË KUQE - Shëndetësia - Kosova Sot
PËR GJËNDRA TË SHËNDETSHME TIROIDE, LYENI QAFËN ME QEPË TË KUQE

PËR GJËNDRA TË SHËNDETSHME TIROIDE, LYENI QAFËN ME QEPË TË KUQE

Kjo është një recetë e vjetër nga Lindja e Mesme, në tërësi dhe në mënyrë krejt natyrale përtërinë funksionimin e gjëndrave tiroide. Krejt çfarë duhet të bëni: në orët e mbrëmjes, para se të shkoni në gjumë, merrni një qepë të kuqe dhe e ndani përgjysmë, e lini të rrjedhë lëngu prej tij. Më pas, me këtë lëng bëni masazh qafës, me lëvizje të buta dhe qarkore. Lëngun mos e shpëlani më pas, por e lini të qëndrojë gjithë natën. 

 

 

(Kosova Sot)

3 orë e 3 minuta më parë
16/11/18