Në këngën "The Monster" të Eminem, papagalli zëvendëson Rihannan (video) - TV - Kosova Sot
Në këngën "The Monster" të Eminem, papagalli zëvendëson Rihannan (video)

Në këngën "The Monster" të Eminem, papagalli zëvendëson Rihannan (video)

'The Monster' quhet këndë e dyshes Eminem dhe Rihanna. Por ky papagall në video, ka "mësuar" refrenin e Rihannas dhe tingëllon bukur.(Kosova Sot)

18 orë e 29 minuta më parë
17/12/18