Dridhet AKR, largime masive në Pejë - Lajme - Kosova Sot
Dridhet AKR, largime masive në Pejë

Dridhet AKR, largime masive në Pejë

Përmes një komunikate për media dega e AKR-së në Pejë ka njoftuar se nga AKR-ja në Pejë janë larguar disa kryetar të nëndegëve në Pejë.

Në komunikate shpjegohen edhe arsyet e largimit të këtyre kryetarëve.

Më poshtë ua sjellim njoftimin e plotë:

Sot me datë 19.05.2017 njoftojmë opinionin publik në lidhje me vendimin e arritur dje pas mbledhjes dhe diskutimeve te mbajtura me disa kryesi te nëndegeve te degës se AKR-së në Pejë.
Me kërkesën e kryesive te disa nëndegëve te degës se AKR-së te perfaçesuara nga kryetaret është mbajtur takim pune më datën 18.05.2017 per shçyrtimin e aktiviteteve te deges se AKR-së ne Pejë.
Ne kete takim te nëndegëve te Komunës se Pejës .1 Çëndra e përfaqesuar nga kryetari prof.Ramiz Cuka (Nenkryetar I Degës se AKR-së ne Pejë) 2.Nëndega e fsh-Nakull e përfaqesuar nga z.Ismet Buxhovi,4Nëndega Bashqe e Madhe e perfaqeuar nga kryetari z.Zeke Hajdaraj 4.Nëndega Nabergjan e perfaqesuar nga kryetari ing.Maxhun Nikqi.5.Nëndega e bashkesis teritoriale te fsh-Trestenikut e perfaqesuar nga kryetari jurist.Kastriot Berisha .
Duke analizuar gjendjën aktuale te zhvillimeve brënda partisë dhe perfaqesimit te degës se AKR-së dhe manipulimeve te ndryeshme te cilat kanë ndodhur brenda degës te pranishemit kanë arritur në nëe perfundim që këto nendege te ketije regjioni te nderprejne qdo aktivitet prane degës se AKR-së ne Pejë.
Keta kryetare më kryesit e tyre konstatuan së vazhdimi I mëtutjeshem I aktivitetit politik në ketë degë është I paarsyeshëm.
Këto konstatime u bënë pas disktutimeve në prani të nënkryetarit të degës prof .Ramiz Cukaj .

(Kosova Sot)

19 orë e 48 minuta më parë
26/05/18