Ja çfarë do të thotë gomarë i mençur (Video) - TV - Kosova Sot
Ja çfarë do të thotë gomarë i mençur (Video)

Ja çfarë do të thotë gomarë i mençur (Video)

Deri sa gomarët po dilnin nga stalla e tyre duke kapërcyer një dru i hollë që shërbente si hyrje, njëri nga ta e mbërthen me dhëmbë drurin dhe hedh në tokë duke ja bërë kalimin vetës më të lehtë!

(Kosova Sot)

 

22 orë e 47 minuta më parë
23/04/18