Ai dëgjoi një bubullimë në plazh dhe ndezi kamerën e tij, ajo çka ai xhiroi është e pabesueshme (Video) - TV - Kosova Sot
Ai dëgjoi një bubullimë në plazh dhe ndezi kamerën e tij, ajo çka ai xhiroi është e pabesueshme (Video)

Ai dëgjoi një bubullimë në plazh dhe ndezi kamerën e tij, ajo çka ai xhiroi është e pabesueshme (Video)

Shpesh natyra krijon ndryshime të ndryshme të motit. Vendi ndër të cilët moti ndryshon në sekond është Florida. 

Në Floridë është shumë nxehtë, por kur bie shi, bie aq fort sa që ftohë gjithçka.Vetëtima është diçka që të gjithë e keni parë ndonjëherë. 

Mund të jetë shumë e zhurmshme dhe e rrezikshme nëse gjindeni afër saj. 

Ose mund të jetë e vogël dhe të mos dëmtoj askënd. 

Por kjo vetëtimë që ky njeri xhiroi në plazh nuk është diçka që keni parë gjatë stuhive.

Ndodhi në plazhin Daytona në Florida, ku vetëtima goditi dy herë, por për fat të mirë nuk kishte njerëz në të.

(Kosova Sot)

6 orë e 54 minuta më parë
21/05/18