Maqorri e rrëzon vajzën e vogël për toke (Foto/ Video) - TV - Kosova Sot
Maqorri e rrėzon vajzėn e vogėl pėr toke (Foto/ Video)

Maqorri e rrėzon vajzėn e vogėl pėr toke (Foto/ Video)

 

 

Në video shihet një vajzë e vogël e cila sapo ka filluar që të ecën, dhe maqorri i familjes, që është i shtrirë në tokë pret deri sa kalon vajza pranë tij, pastaj me shumë djallëzi e pengon duke ja përhequr këmbë, gjë që bën që vajza të rrëzohet.

Filozofi Peter Kreft pati thënë për macet se : `ato nuk kanë nevojë që të pushtohen nga dajlli, pasi ato janë djalli vetë në një far forme.`.

Por pa marrëparasysh thënjet dhe videot e rralla që mund të shohim, macet dhe maqorrët vazhdojnë të mbeten kafshët më të dashura për njerëz.

 

(Kosova Sot)

16 orë e 52 minuta më parë
24/01/18