E pabesueshme: Fëmijët indianë sfidojnë vdekjen për të shkuar në shkollë (Foto/Video) - TV - Kosova Sot
E pabesueshme: Fëmijët indianë sfidojnë vdekjen për të shkuar në shkollë (Foto/Video)

E pabesueshme: Fëmijët indianë sfidojnë vdekjen për të shkuar në shkollë (Foto/Video)

Krejt  çfarë duhet që shkollat të mbyllen në Britani është që të bie pak borë, kurse një tjetër storie është në Indi, transmeton Kosova Sot Online. Fëmijët indianë nuk i ndal as shiu i rrëmbeshëm sezonal. Një video e jashtëzakonshme tregon se si fëmijët indianë e kalojnë ujin e rrëmbyeshëm në Indinë veriore të Himachal-it.

The youngsters were filmed helping one another cross the river but they could easily have been swept away The youngsters were filmed helping one another cross the river but they could easily have been swept away 

Në video shihen fëmijët e vegjël të cilët e kalojnë mekujdes ujin e rrëmbyeshëm të krijuar nga shirat sezonal. Disa prej tyre bartin edhe fëmijë të tjerë më të vegjel në shpinë. Ata po ashtu kapen dorë më dorë duke krijuar një zingjir për t’u mbajtur pas njëri tjetrit.

The nail-biting clip shows pupils carefully treading over the swollen river that was created by in intense monsoon seasonChildren can be seen perilously traversing through the water — some carrying very young pupils on their backs

“Këtu ka shumë bari gje gjelbërim në rrugët e kalueshmë të fshatit. Rreziku nga gjarpërinjtë dhe vërshimet si këto është gjithmonë i madh.” tregoi fshatari Deendyal Sharma për “Times of India”.

Mësohet se autoritet janë duke shikuar ndonjë zgjidhje të mundshme.

Even flooded rivers caused by a monsoon is unable to hold youngsters back from making it to class on timeEven flooded rivers caused by a monsoon is unable to hold youngsters back from making it to class on time

 (Kosova Sot)

19 orë e 6 minuta më parë
17/07/18