Një Husky të mençur si ky nuk keni parë ndonjëherë (Video/Foto) - TV - Kosova Sot
Një Husky të mençur si ky nuk keni parë ndonjëherë (Video/Foto)

Një Husky të mençur si ky nuk keni parë ndonjëherë (Video/Foto)

Kush ka thënë që qentë nuk komunikojnë me pronarët e tyre?

Një Husky siberian tejet i lezetshëm di si ta kontrolloj zërin e tij ashtu që të shprehet se si ndihet.

Në video paraqitet qeni Bandit duke lehur në përgjigje të pyetjeve të pronarit, transmeton Kosova Sot Online.

“Çka je duke thënë?” pyet njeriu i paidentifikuar, pronari i Bandit, ndërkohë që Husky është i shtrirë në dysheme.

 

Derisa biseda rrjedh, Bandit ngritet, zgjatet, sillet rreth e rrotull para se të shkoj te pronari i tij për të marrë një përkdhelje.

“Bandit, pse je duke i bërë të gjitha këto?”, e pyet njeriu, kurse ai ia kthen me një të lehur.”

The pup howled back at his owner every time he asked a question, as if he understood 

“Bandit, të dua”, i thotë ai e qeni nuk ndalon së lehuri. Në kornizën e kamerës futet edhe një Husky i vogël. Pas pak pronari e kupton kërkesën e Husky-it dhe thotë

Turns out, all Bandit wanted was to go outside, which his owner finally understood at the end 

“Aha, e kuptova, Bandit. Dëshiron të dalim në shëtitje? Ok.”

 (Kosova Sot)

16 orë e 42 minuta më parë
19/07/18