Kur nuk mund të vendosësh kush shijon më tepër: akullorja apo gjumi (Video/Foto) - TV - Kosova Sot
Kur nuk mund të vendosësh kush shijon më tepër: akullorja apo gjumi (Video/Foto)

Kur nuk mund të vendosësh kush shijon më tepër: akullorja apo gjumi (Video/Foto)

Vjaza e vogël e njohur si Baylee, ka kaluar gjithë masditen në pishinë dhe nëna e saj i ka premtuar se do i blejë ushqimin e saj të preferuar, akulloren.

The video shows her nodding off, for a second, before waking to have another lick of her iced treatBaylee' mother bought the ice cream from a McDonald's drive-thru

Videoja tregon bukuroshen e vogël e cila nuk mund të zgjedh mes gjumit dhe ngrënies së akullores. Ajo dremit dhe kohë pas kohe zgjohet për të marrë pak nga akullorja, transmeton Kosova Sot Online.

Ajo e përsërit disa herë këtë veprim me gojën e saj të mbuluar nga kremi i akullores.

“Sapo e lamë pishinën, ajo filloi të dremit në veturë”, tregoi nëna e saj.

She repeats the action several times, with her mouth covered in the ice cream

“Unë e shikova dhe e pyeta nëse ishte e sigurtë që akoma dëshironte akulloren.”, vazhdoi të tregonte nëna e saj.

“Ajo u zgjua dhe tha, “Jo, e dua akulloren time.”

 (Kosova Sot)

5 orë e 30 minuta më parë
17/08/18