Video e rallë, KFOR në luftë me dy snajpersitë serbë midis Prizrenit (Video) - TV - Kosova Sot
Video e rallë, KFOR në luftë me dy snajpersitë serbë midis Prizrenit (Video)

Video e rallë, KFOR në luftë me dy snajpersitë serbë midis Prizrenit (Video)

Në një video nga Associated Press e xhiruar menjëherë pas përfundimit të luftës në Kosovë, shihet trupat e KFOR-it gjerman, teksa bëjnë një luftë të ashpër me dy snajperistë serbë midis qytetit të Prizrenit

Në këtë video shfaqet momenti i një përleshje me armë zjarri në Prizren mes KFOR-it gjerman në Kosovë dhe dy snajpersitëve serbë, të cilët gjenden në një veturë.

Këto pamje në video shfaqin momentin kur trupat gjermane të NATO-s, në kuadër të KFOR-it vrasin dy snajperistët serbë në Prizren.

(Kosova Sot)

 

14 orë e 59 minuta më parë
15/11/18