Qeni që e luan topin me kokë më mirë se pronari i tij - Sport - Kosova Sot
Qeni që e luan topin me kokë më mirë se pronari i tij

Qeni që e luan topin me kokë më mirë se pronari i tij

Secili nga ne do të dëshironte që ta posedonim një qen të tillë, i cili luan me topin për mrekulli.

Në video shihet pronari i qenit, i cili është në pishinë dhe fillon duke luajtur me qenin e tij me top përmes goditjeve me kokë.

Është interesante se si qeni arrin t’ia kthejë topin katër herë, deri sa pronari i tij e huq në fund.

Kontrolli me top është i vështirë edhe për njerëzit të cilët luajnë futboll profesionist, mirëpo ky qen duket se nuk e ka edhe aq problem.

 

?(Kosova Sot)

22 orë e 49 minuta më parë
21/01/19